POVIJEST GIMNAZIJE LEONARDO DA VINCI

U samom srcu grada Splita, u Istarskoj 8, otvorena je 2009. godine Privatna jezično informatička gimnazija s pravom javnosti "Leonardo da Vinci".

Vođeni krilaticom "Uči živjeti s drugima" osnivači privatne gimnazije u Splitu odlučili su mladim ljudima koji su na prekretnici života ponuditi još jedan izbor u lepezi ponuda za nastavak školovanja.

Prve godine svog rada gimnazija „Leonardo“ upisuje sedam učenika i od tada se broj upisanih učenika stalno povećava.

Potreba za novim i većim prostorom je sve prisutnija: gimnazija u lipnju 2012. godine seli u Sinjsku ulicu, odmah izvan zidina Dioklecijanove palače. U rujnu nas je potreba za novim širenjem 2016. godine dovela u Bihaćku 2.

Od početka rada škole imali smo priliku provjeriti kako će ideja jezično – informatičke gimnazije zaživjeti u praksi. Sve povratne informacije koje smo dobili i koje dobivamo od strane naših učenika potvrđuju nam da smo na pravom putu. Kombinacija stranih jezika i informatičkog znanja, zajedno sa stalnom pažnjom koju posvećujemo kvaliteti nastave i međuljudskih odnosa, zaista su ono sto je potrebno mladima da bi kvalitetno živjeli i učili u trećem tisućljeću.

Pridružite nam se!

VIDEO ARHIVA GIMNAZIJE

   EMISIJA: ZEMLJA ČUDESA / BR: 187 / 01.05.2009.
   EMISIJA: ZEMLJA ČUDESA / BR: 188 / 08.05.2009.
   EMISIJA: ZEMLJA ČUDESA / BR: 189 / 15.05.2009.